O βοηθός προπονητή του Καμπανιακού μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό: «Χρειαζόμασταν απαραίτητα τη νίκη καθώς είχαμε συνεχόμενες απώλειες βαθμών»

Για το ντέρμπι με τον Πανθρακικό και την νίκη της ομάδα της Χαλάστρας μίλησε ο βοηθός προπονητή, προπονητής των ακαδημιών και υπεύθυνος λειτουργίας του Καμπανιακού Χάρης Σαββαΐδης.

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Ηταν ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με το μεγαλύτερο ίσως όνομα των μπαράζ. Για εμάς ήταν πολύ κομβικό και χρειαζόμασταν απαραίτητα τη νίκη καθώς είχαμε συνεχόμενες απώλειες βαθμών στα προηγούμενα παιχνίδια που μας άφησαν πίσω βαθμολογικά. Το ότι η νίκη επετεύχθη εναντίον ενός πολύ δυνατού αντιπάλου και ιστορικού συλλόγου δίνει στη νίκη μας ακόμα μεγαλύτερη σημασία, τόσο βαθμολογική αλλά ακόμα περισσότερο ψυχολογική για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Για το βαθμολογικό όριο ανόδου: «Θεωρώ ότι σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα το όριο βαθμών για την άνοδο είναι οι 11 βαθμοί».

Για τα επόμενα 2 κρίσιμα ματς: «Ακολουθεί για μας την Κυριακή ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι μέσα στη δυνατή έδρα της Προσοτσάνης. Ελπίζω κι είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα παραταχθούν με την ίδια διάθεση και την ίδια ενέργεια έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κι από αυτό το παιχνίδι».