Ο Εβρίτης Κώστας Γκιντίδης εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Τριποτάμου

Την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε ο Εβρίτης αμυντικός Κώστας Γκιντίδης του Αστέρα Τριποτάμου μετά από τη νίκη του απέναντι στον ΑΟ Χανιώτη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα της Ημαθίας συνέχισε την εκπληκτική πορεία του στα μπαράζ της ανόδου στην Γ’ Εθνική κερδίζοντας την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Μακροχωρίου και τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής ΑΟ Χανιώτης με 3-0 και με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε εξασφάλισε την άνοδο του στην Γ’ Εθνική και μαθηματικά δυο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 10/5/99) που πέρυσι βρισκόταν στην ΑΕΔ στην Γ’ Εθνική, αγωνίστηκε ακόμα στον Πανθρακικό στην Β’ Εθνική, στον ΠΑΟΚ Κ20, στον Απόλλων Λάρισας και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Επίσης στην ομάδα αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Αναστάσης Παπαδόπουλος. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 15/2/2002) αμυντικός είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στα δυο ματς μπαράζ για την παραμονή με τον Απόλλωνα Αθηνών πρόπερσι. Στο παρελθόν πέρα των Αγροτικού Ξάνθης και των ακαδημιών του ΑΟΞ Κ19 έχει περάσει από την ακαδημία των μπέμπηδων και του ΠΑΟΚ.