Με Μάνταλο στην «OPAP Arena» μετά από απόφαση Μελισσανίδη!

Επειτα από συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Πέτρο Μάνταλο, αποφασίστηκε πως η ΑΕΚ θα μπει στην «OPAP Arena» με αρχηγό τον 30χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, μετά την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League, υποστήριξε ότι αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πολύ κακή σεζόν της ομάδας του και προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις.

«Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι», ήταν τα λόγια του.

Το βράδυ της Τετάρτης (25/05) ο Πέτρος Μάνταλος συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και συζήτησαν όλα όσα απασχολούν τον αρχηγό της Ένωσης, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Μάνταλος εξέφρασε το πως αισθάνεται, άκουσε αυτά που του είπε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» και τις δικές του θέσεις και το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν πως η ΑΕΚ θα μπει στην «OPAP Arena» με αρχηγό τον Μάνταλο.