Πάμε για θερμό καλοκαίρι με αίτημα για αναδιάρθρωση! Προσφυγή της Βέροιας στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Super League 1

Το ζήτημα της αναδιάρθρωσης έρχεται ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο μετά την κίνηση – βομβα της ΠΑΕ Βέροια να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Super League 1.

Η ΠΑΕ Βέροια προσφεύγει ζητώντας να επικυρωθεί αμεσα η βαθμολογία και να γίνει το μπαράζ. Εφόσον δεν συμβαίνει αυτό, η νομική εκτίμηση αναφέρει ότι η Βέροια θα επιδιώξει να αποδείξει ότι η ευθυνη για την μη διεξαγωγη του μπαράζ βαρύνει την SL1 και κατά συνέπεια θα πρέπει με κάποιον τρόπο, με πιθανότερο την αναδιάρθρωση, η ομάδα της Ημαθίας να ανέλθει στην μεγάλη κατηγορία χωρίς άλλη αναμονή.

Οπως έχει εξηγήσει το ThrakiSportS, μια πιθανή αναδιάρθρωση θα ανοίξει ενδεχόμενο παράθυρο και στις δεύτερες ομάδες των ομίλων της SL2 να διεκδικήσουν άμεσα την άνοδό τους στην SL1. Δυστυχως η υπόθεση δεν δείχνει να αφορά την Ξάνθη που έχει μείνει στην τρίτη θέση του Βορείου Ομίλου και την 7η συνολικά στο πρωτάθλημα της SL2.

Όπως ανακoινώθηκε “στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.
Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:
Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.
Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής.”