Ο Μανώλης Φανουράκης αναφέρθηκε λέγοντας ότι η Ξάνθη επενδύει στις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες (+video)

Ένα σερβίς δρόμος ..από το Σύνταγμα στην Ξάνθη – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley από τις 14-17 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία.

Τριάντα χρόνια ζωής συμπληρώνουν εφέτος τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργανώνονται υπό την σκεπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η επετειακή σεζόν σε συνδυασμό με την επιστροφή από την καραντίνα λόγω της πανδημίας, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη αρχή από την πανηγυρική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 στην αίθουσα ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην συνέντευξη τύπου παρέστη ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος του έκανε μάλιστα δημόσια πρόταση να αγωνιστεί στον αγώνα επίδειξης των celebrities που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό στο MASTERS της Αθήνας (2-5 Ιουνίου). Ο Υφυπουργός αποδέχθηκε με χαρά τη πρόταση και θα έχει στο πλευρό του για συμπαίκτη τον αρχηγό της Εθνικής ανδρών βόλεϊ Γιώργο Πετρέα.

Ο οικοδεσπότης πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος υποδέχθηκε τους τέσσερις συνδιοργανωτές των τουρνουά MASTERS για το 2022, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Νίκη Αραμπατζή, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αγίου Νικολάου Χάρη Αλεξάκη.

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης δήλωσε, μεταξύ άλλων, στα πλαίσια της εισήγησής του “…Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Ξάνθης προς όλους. Είναι τιμή για την ακριτική Θράκη και την Ξάνθη που βρισκόμαστε εδώ. Πριν από δυο χρόνια η πόλη της Ξάνθης ήταν η πρώτη που χτυπήθηκε από την πανδημία και μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, αλλά τώρα στην μετά Covid εποχή έρχεται η δημοτική αρχή να επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό.

Μπορεί η Ξάνθη να μην έχει παραλία αλλά επενδύει στις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες κι είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μεγάλο κίνημα εθελοντών.

Έχουμε πέντε αθλητικά κέντρα και θέλουμε να φιλοξενούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Είναι μεγάλη τιμή αυτή η διοργάνωση και θα την ανταποδώσουμε σε όλους τους επισκέπτες..».