Η ήττα από την ΑΕΚ δεν «χάλασε» την φιέστα του πρωταθλητή Απόλλωνα και τον Νικολά Ντιγκινί! Ξεσήκωσε την Λεμεσό η Φουρέιρα (+photo)

Η Λεμεσός φόρεσε τα γιορτινά της μετά από 10 χρόνια και το πρωτάθλημα της ΑΕΛ και αποθέωσε τον πρωταθλητή Απόλλωνα που κατέκτησε το 4ο πρωταθλημα και το πρώτο μετά από 16 χρόνια.

Για πρώτη φορά το γήπεδο της Λεμεσού φιλοξένησε περισσότερους από 11 χιλιάδες οπαδούς των κυανόλευκων. Αριθμός ρεκόρ της τελευταίας εικοσαετίας. Ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε στο φινάλε του πρωταθλήματος με 0-1 από την δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα αδιάφορο για αυτόν αγώνα.

Την απονομή του πρωταθλήματος έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Νίκο Κίρζη και τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, και αφού παρουσιάστηκαν ένας-ένας διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων, έδωσε το τρόπαιο στον αρχηγό Χάμπο Κυριάκου.

Το πάρτι συνεχίστηκε με τη γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, να κάνει την εμφάνιση της στην σκηνή και να δίνει τον δικό της ρυθμό όπως μόνο αυτή γνωρίζει, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους με τα τραγούδια της και το σόου επί σκηνής αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και τον Νικολά Ντιγκινί που πανηγύρισε τον τίτλο στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και πιθανότατα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Κυπρο.