Συνέντευξη Τύπου στην ΕΟΕ στην Αθήνα για την στάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Τριάντα χρόνια συμπληρώνει εφέτος το ελληνικό μπιτς βόλεϊ υπό την σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και όλα είναι έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση όλων των σταθμών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 που περιλαμβάνουν και την Θράκη μας.

Η παρουσίαση και η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 12:30 στην αίθουσα της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Βικέλα 52, Χαλάνδρι, 3ος όροφος).

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστεί ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και αντιδήμαρχοι των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Αγίου Νικολάου που είναι συνδιοργανωτές των τεσσάρων φετινών τουρνουά MASTERS.

Θα παραστούν αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο φετινό σιρκουί και εκπρόσωποι των χορηγών του εφετινού πρωταθλήματος που επιστρέφει δυναμικά μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, φωτογράφοι και τεχνικοί για την έγκαιρη άφιξη τους. Η συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει ακριβώς στις 12:30. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί Live Streaming από το volleyball.gr.