Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίφκοβιτς! Με 1.8 εκατομμύρια γίνεται Άραβας ο Πασχαλάκης

Mετά τον τελικό Κυπέλλου την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Αλεξανδρος Πασχαλάκης κάνοντας γνωστό ότι δεν του έγινε πρόταση από την ομάδα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει στα χέρια του 3-4 προτάσεις. Η πιο μεγάλη οικονομικά είναι 1,8 εκ.ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και του δίνει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απαντήσει. Ο Πασχαλάκης προτιμάει να παίξει στην Ευρώπη αλλά η διαφορά στο οικονομικό από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, είναι μεγάλη.

Μάλιστα ο διεθνής τερματοφύλακας ζήτησε να τον ακολουθήσει, αν καταλήξει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μορέιρα με τον οποίο έχει εξαιρετική, προσωπική σχέση.

Ακόμη η εκπομπή αποκάλυψε ότι ΠΑΟΚ Ζίβκο Ζίβκοβιτς οδεύουν προς ανανέωση της συνεργασίας της, παρόλο και ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης φέτος ήταν ρεζέρβα του Πασχαλάκη με μόλις 4 συμμετοχές. Αυτό με δεδομένη την αποχώρηση Πασχαλάκη προκειμένου ο Δικέφαλος να μην κινηθεί για δύο τερματοφύλακες. Έχει προταθεί ένας Τούρκος αλλά ο Ζοσέ Μπότο ψάχνει και στην Ιταλία.