Μπροστά από τον χαμογελαστό «Καπετάνιο» παρακολούθησε τον τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης έδωσε το παρών στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μην είναι πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και να έχει όλη την ευθύνη της οργάνωσης του τελικού, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με την ιδιότητα του μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ και να παρακολουθήσει χωρίς το άγχος της οργάνωσης τον αγώνα από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ταξίδεψε αυθημερον και άμεσα θα επιστρέψει στην Κομοτηνή, αφού υπενθυμίζεται ότι στην πρωτεύουσα της Ροδόπης αυτές τις μέρες υπάρχει ως υψηλός προσκεκλημένος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Οτο Ρεχάγκελ αλλά και μετά από ενέργειες της ΕΠΣ Θράκης το Κυπελλο του 2004 που βρέθηκε το Σάββατο στην Πλατεία Κομοτηνής και θα βρεθεί την Κυριακή στο Ενωσιακό Γηπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Μάνος Γαβριηλίδης (που για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα) παρακολούθησε τον τελικό ευρισκόμενος στην ακριβώς μπροστινή θέση από εκείνη στην οποία βρικόταν ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ θράκης πόσταρε.

Προφανώς και οι δύο χάρηκαν με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αμφότεροι ήταν προβληματισμένοι από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα.