Μίνι τουρνουά βόλεϊ από τον Έβρο Σουφλίου παρουσία του Δημήτρη Μούχλια

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου όπου συμμετείχαν οι ακαδημίες της Νίκης Αλεξανδρούπολης, της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και του οικοδεσπότη ΑΣΑ Έβρου Σουφλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά παρακολούθησε ο πρωταθλητής στις ΗΠΑ με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και διεθνής διαγώνιος της Εθνικής Ελλάδος με καταγωγή από το Σουφλί, Δημήτρης Μούχλιας.

Λίγο πριν το τέλος τον παρουσίασε ο προπονητής κ. Τάσιου και αυτός με τη σειρά του έστειλε το δικό του μήνυμα στα παιδιά λέγοντάς τους… να μη σταματούν να προσπαθούν αλλά πιο πολύ να ονειρεύονται!!! Ανεξαρτήτως αν κατάγονται από ένα μικρό μέρος όπως το Σουφλί ή από ένα μεγαλύτερο αστικό κέντρο!!!

Τα όσα αναφέρει η ομάδα του Έβρου Σουφλίου:

Στο Κλειστο Γυμναστηριο της πόλης μας συγκεντρώθηκαν περίπου 100 παιδιά όπου με ιδιαίτερη επιτυχία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό έξω από σκοπιμότητες και βαθμολογίες. Πολλοί γονείς και αρκετοί φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολουθήσαν και θαυμάσανε τα παιδιά που με τόσο όρεξη έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα.

Το τουρνουά παρακολούθησε από κοντά και ο πρωταθλητής στις ΗΠΑ με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και διεθνής διαγώνιος της Εθνικής Ελλάδος με καταγωγή από το Σουφλί Dimitris Mouchlias ο οποίος χαιρέτισε με χαρά όλα τα παιδιά στέλνοντάς τους το δικό του το μήνυμα… να μη σταματούν να προσπαθούν αλλά πιο πολύ να ονειρεύονται!!! Ανεξαρτήτως αν κατάγονται από ένα μικρό μέρος όπως το Σουφλί ή από ένα μεγαλύτερο αστικό κέντρο!!!

Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι μικρές αθλήτριες και μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν, να συνεργαστούν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ευχόμαστε να ανταμώνουμε συχνά σε τέτοιες χαρούμενες διοργανώσεις.