Mare Nostrum: Ικανοποίηση του ομοσποδιακού προπονητή Άρη Οικονόμου από τις επιδόσεις του Εβρίτη Τάσου Κούγκουλου στο Μονακό

Επιτυγχάνοντας επιδόσεις 55.51 ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας και 55.87 ο Αλεξανδρουπολίτης Αναστάσιος Κούγκουλος – και οι δύο στα στα 100μ. πεταλούδα – ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στη σειρά Μίτινγκ Κολύμβησης με την επωνυμία Mare Nostrum, που διεξάγεται στο Μονακό.

Το Σάββατο αγωνίσθηκε και ο Κρίστιαν Γκολομέεβ που κολύμπησε τα 50μ. ελεύθερο σε 22.39.

Ο Άκης Οικονόμου, Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικών Ομάδων Κολύμβησης που συνόδεψε τους τρεις αθλητές μας, τόνισε στη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας και ελέγχου, αρκετά επιτυχημένος. Υπήρχε πολύ έντονος συναγωνισμός καθώς είναι πολύ κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι αθλητές ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Κολύμπησαν και σε αγωνίσματα που δεν ήταν τα βασικά τους για να μπορέσουν να κάνουν κάποιες κούρσες. Είμαστε σε καλό επίπεδο ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, των Μεσογειακών Αγώνων και σε βάθος του Ευρωπαϊκού. Το σημαντικότερο ότι ήταν πολύ δυνατός ο συναγωνισμός. Αν και υπήρχε μικρή κούραση από το ”Ακρόπολις” οι αθλητές μας είχαν θετικό πρόσιμο στην προσπάθεια τους».