Χωρίς Λειβαδιώτη αλλά τον κόσμο στο πλευρό του ο Πανθρακικός θέλει το τρίποντο ανόδου βάζοντας γκολ στην άτρωτη άμυνα της Αμμουδιάς!

Έναν πρώιμο τελικό με τον πολύ κόσμο στον πλευρό του δίνει ο Πανθρακικός στις 5 στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στην πρωταθλήτρια Σερρών ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν θα έχει στην αποστολή των τιμωρημένο αμυντικό ¨Αγγελο Λειβαδιώτη και τον μόνιμο τραυματία για τα μπαράζ Πασχάλη Δραγανίδη. Κατά τα άλλα έτοιμος είναι ο Κυριάκος Αρετάς που ίσως ξεκινήσει και στην εντεκάδα.

Από την άλλη οι Σερραίοι έρχονται στην Κομοτηνή με 2 βαθμούς, χωρίς γκολ σε 2 αγώνες αλλα και χωρίς να δεχτεί κανένα και τους πρώην του Πανθρακικού Μπάμπη Ζυγκερίδη και Γρηγόρη Τοπάλι στην αποστολή.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κεχαγιάς, Κασκαντάμης, Αρετάς, Γκουντάκης, Καλογρανάς, Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Τσώλας, Τζελέπης, Σπηλιωτόπουλος, Μπεναβέλης, Σπυριάδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Ερκάν.