Βρέθηκε (και) στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ο Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον Γιώργο Γκοδόλια και συζήτησαν με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

Η παρουσία του Οτο Ρεχάγκελ είναι πόλος έλξης για όλους αυτές τις μέρες στην Κομοτηνή. Την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ της πόλης, βρέθηκε και στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Εκεί συναντήθηκε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, παρόντος πάντα του Γιώργου Γκοδόλια που εκτελεί και χρέη… μεταφραστή υτό το διάστημα, πέρα από πρόεδρος του 30ου επετειακού συνεδρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα, μεταξύ άλλων, η αντιπρύτανης καθηγητρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης Μαρία Μιχαλοπούλου, ο ομότιμος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρώην αντιδήμαρχος Κούλης Ταξιλδάρης και ο πρώην βουλευτής Παύλος Δαμιανίδης.

Ο Μέτιος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος, στο πλαίσιο του 30ου Συνεδρίου της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία θυμηθήκαμε στιγμές από τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004»

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται