Προτάθηκε ως διεθνής διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης αλλά δεν πέρασε τις γραπτές εξετάσεις και θα έχει δεύτερη ευκαιρία

Αυτήν την εβδομάδα προέκυψε ένα θέμα με τους νέους διεθνείς Μανούχο και Κουμπαράκη, που δεν πέρασαν τις γραπτές εξετάσεις στη διάρκεια του σεμιναρίου στη Νιόν, την έδρα της ΟΥΕΦΑ.

Αυτό αποκαλύπτει στο τελευταίο της φύλλο η εφημερίδα Forza που ωστόσο προσθέτει: «Και ναι μεν δεν ήταν κάτι το ευχάριστο για την ελληνική διαιτησία, αλλά δε σημαίνει ότι θα υπάρξει και πρόβλημα, καθώς οι δύο διαιτητές θα ξαναδώσουν εξετάσεις στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου διαδικτυακά. Άλλωστε δεν είναι οι μόνοι που κόπηκαν. Κι άλλοι υπήρξαν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία».

Το μόνο που έχασαν αυτόν τον καιρό, ιδιαίτερα ο Μανούχος, ήταν πως επιλέχτηκε να πάει 4ος σε παιχνίδι των προκριματικών των ευρωπαϊκών κυπέλλων τον Ιούνιο. Αντίθετα, για τον Κουμπαράκη που μέχρι πριν δυο χρόνια αγωνιζόταν ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, δεν υπήρχε θέμα, καθώς είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μην τρέξει το τεστ στην Ελβετία.

«Αυτό σημαίνει πως φαινομενικά θα είναι ΟΚ στις αρχές Σεπτεμβρίου για να το περάσει, ώστε να μπορεί να παίζει σε Σούπερ Λίγκα και Ευρώπη», επισημαίνει η Forza για τον πρώην ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης και νυν της ΕΠΣ Κυκλάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δημοσιευμα, «πρόβλημα είχαμε και στις γυναίκες, καθώς η Μυλοπούλου δεν πέρασε ούτε το τεστ, ούτε τις γραπτές εξετάσεις και θα πάρει δεύτερη ευκαιρία μέσα στον Ιούνιο με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει και να παραμείνει στον πίνακα των διεθνών».