Nations League: Με Σιώπη και Μάνταλο οι κλήσεις Πογιέτ για Κόσοβο και Κύπρο

Τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και τα εντός με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Nations League ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Την αποστολή απαρτίζουν τόσο οι Θρακιώτες Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης, όσο και οι δύο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Γιώργος Αθανασιάδης, αλλά και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας.

Σε σχέση με τα φιλικά εναντίον Ρουμανίας και Μαυροβουνίου, εκτός έμειναν οι Λευτέρης Λύρατζης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Χρήστος Κουρφαλίδης, Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης, ενώ επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα ενσωματωθούν στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, οι επιλογές: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.