Πρωταθλητές Ελλάδος τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην τελική φάση της Πρέβεζας

Νέα μεγάλη νίκη πέτυχε το μεσημέρι της Πέμπτης η ομάδα βόλεϊ του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, συνεχίζοντας την καταπληκτική της πορεία στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα λυκείων.

Τα αγόρια του Χρήστου Γκαρνέτα επικράτησαν με 3-1 σετ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα του πανίσχυρου Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Πανελληνίου-Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Πρέβεζα.

Οι Εβρίτες προκρίθηκαν έτσι στον τελικό, εκεί όπου έφτασε επίσης η ομάδα του Λυκείου Πάφου από την Κύπρο. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γίνεται αντιληπτό ότι το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδα στην Ελλάδα, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση επιτυχιών.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και ως γονείς χαιρόμαστε δίπλα για αυτή την μεγάλη πρόκριση!” αναφέρει σε μηνυμα του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης, που αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στην Πρέβεζα.

3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Χρ. Γκαρνέτας): Κοντοστάθης, Κουντουράκης, Κεσκίνης, Δαρδαβερένης, Παπάζογλου, Σουσουρίδης, Μιχαηλίδης, Μπαμπλής, Κώτουλας, Καραμανίδης, Βαφειάδης, Μήλιας, Σταμάτογλου.