Έφτασε στην Κομοτηνή και έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην άτυπη πρεμιέρα του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ ο Ότο Ρεχάγκελ

Στην Θράκη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ομάδα στην κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας έφτασε το απόγευμα στην Ελλάδα και έκανε μαζί με τον καθηγητή και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιώργο Γκοδόλια εμφάνιση – έκπληξη στην εναρκτήρια ημερίδα του φετινού 30ου Διεθνούς Συνεδρίου που αφορούσε την αθλητική βία.

Ο Οτο Ρεχαγκελ έκατσε για περίπου 10 λεπτά ανάμεσα στον ομότιμο καθηγητη του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Κούλη Ταξιλδάρη, την αντιπρύτανη του ΔΠΘ Μαρία Μιχαλοπούλου, τον ομότιμο καθηγητή και γιατρό των εθνικών ομάδων και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιώργο Γκοδόλια και την κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Ελένη Δούδα.

Στην συνέχεια αποχώρησε για να ξεκουραστεί και όλοι πλέον αναμένουν την σπουδαία εκδήλωση της Παρασκευής, όταν και ο Ρεχάγκελ θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, κατά την επίσημη εκδήλωση της τελετής έναρξης του 30ου επετειακού συνεδρίου.