Διαζύγιο του Δημήτρη Γκαρά με τον Παναθηναϊκό μετά την φετινή κατάκτηση πρωταθλήματος και Λιγκ Καπ

Τον Ορεστιαδίτη λίμπερο Δημήτρη Γκαρά αποχαιρέτησε επίσημα ο Παναθηναϊκός. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία, που οδήγησε το τριφύλλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Λιγκ Καπ.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά το Δημήτρη Γκαρά για την προσφορά του στο Σύλλογο. Πρόκειται για έναν αθλητή που συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ για το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!», αναφέρει η ανακοινωση του Παναθηναϊκού.

Με άλλη ανακοίνωση το τριφύλλι αποχαιρετά και τον Αλέξανδρο Ράπτη, που επίσης αποχωρεί από τον σύλλογο. Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Αλέξανδρο Ράπτη για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο.Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο από το 2018 και αποτέλεσε βασικό κομμάτι στις επιτυχίες του τμήματος τα τελευταία χρόνια.Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα σου!».