Λοντίγκιν: «Εχω σχεδόν αποφασίσει που θα συνεχίσω την καριέρα μου»

Τερματοφύλακα θέλει να πάρει η ΑΕΚ, καθώς δύσκολα θα παραμείνει ο Τσιντώτας, ενώ θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Αθανασιάδη, ενώ ακόμα και ο Στάνκοβιτς δεν είναι σίγουρος καθώς έχει κατά καιρούς εκφράσει ενόχληση με κάποια λειτουργικά θέματα της ομάδας.

Η εισήγηση των Παπαδημιτρίου και κυριως του Κονέ ήταν ο Αντώνης Τσιφτσής το Αστερα Τρίπολης, όμως θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα για το νεαρό γκολκίπερ που έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Έτσι, μοιάζει πιο πιθανή και προσιτή η προοπτική του ελεύθερου απο τον ΠΑΣ Γιάννενα Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος μάλιστα πολύ πρόσφατα δήλωσε ότι ”έχω σχεδόν αποφασίσει που θα συνεχίσω την καριέρα μου”. 

Στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα πιθανότατα, ο έμπειρος πορτιέρε γνώρισε την αποθέωση, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, ενώ για το μέλλον του σχολίασε πως σε μεγάλο βαθμό έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια θα θέλαμε να τα παίξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ολοκληρώνεται μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε αρκετά παιχνίδια σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται δουλειά. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει υψηλούς στόχους.

Να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να υπάρχει αυτό το πάθος από τους φιλάθλους που τους ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά ήταν εδώ. Μας στήριξαν. Ακόμα και μετά την ήττα δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Ηταν πολύ όμορφο αυτό. Δυστυχώς δεν τους χαροποιήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Εύχομαι όμως η επόμενη σεζόν να φέρει πολλές νίκες και αυτός ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει, να χαίρεται και να είναι κοντά στην ομάδα», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε για τη δική του παρουσία και την επόμενη ημέρα του.

«Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Εχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».