Β’ Εθνική: Ολοκληρώθηκε η χρονιά με τη Βασίλισσα να κάνει τον απολογισμό της

Την Κυριακή 15 Μαΐου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών όπου βρήκε τη Βασίλισσα της Θράκης να πετυχαίνει την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία με τη νεανική της ομάδα που άφησε υποσχέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η ομάδα δημοσίευσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει λογαριασμό τον απολογισμό της για την φετινή δύσκολη χρονιά.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στα παρακάτω:

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών , για την περίοδο 2021-2022 ολοκληρώθηκε , με την ομάδα μας να τερματίζει στην 7η θέση του 1ου ομίλου. Οι στόχοι της ομάδας στην φετινή συμμετοχή της στην Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών επιτεύχθηκαν, μιας και παράλληλα με την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την ακαδημία του συλλόγου, εξασφάλισε έστω και δύσκολα την παραμονή της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ για την προσπάθεια τους, καθώς και τους φίλους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα μας σε όλους τους αγώνες! Η ομάδα μας επίσης θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες του ομίλου για την άψογη φιλοξενία τους και τους ωραίους αγώνες που δώσαμε .
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην ομάδα Βόλος 2004, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας
.”