Super League: Βασικός ο Σβάρνας αλλά νίκη με χατ τρικ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού στο άδειο ΟΑΚΑ

Tη νίκη με 2-3 πήρε ο Ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, με τρία γκολ του Μαροκινού στράικερ Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η Ένωση είχε βασικό τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης Στράτο Σβάρνα και στο 14ο λεπτό η Ένωση άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες των γηπεδούχων έκλεψαν. Ο Λιβάι Γκαρσία τροφοδότησε τον Τσούμπερ, ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 20ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Κούντε γύρισε από τα αριστερά, ο Στάνκοβιτς βγήκε, δεν έδιωξε σωστά και ο Αραμπί με ευκολία με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ένωση φρόντισε να αιφνιδιάσει τους ερυθρόλευκους στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Έπειτα από σέντρα του Χατζισαφί από τα αριστερά, ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε ψηλότερα από τον Σισέ και έκανε το 2-1 στο 49′.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να είναι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 69ο λεπτό έφτασαν εκ νέου στην ισοφάριση. Ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κούντε πήρε την κεφαλιά, ο Στάνκοβιτς απέκρουσε σε πρώτη φάση, όμως ο Αραμπί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 87ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λόπες, ο Σισέ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αραμπί με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3, μέσα σε αποδοκιμασίες από τον ελάχιστο κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.