Φημολογία στον Άρη για προπονητή μετά την επική νίκη επί της ΑΕΚ! Ελευθερόπουλος ως …αντι-Μπούργος!

Περίεργα δημοσιεύματα από την Αθήνα λίγα 48ωρα μετά την επική νίκη του Αρη απέναντι στην ΑΕΚ και την 4η συνεχή πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς, αναφέρουν πως το μέλλον του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της ομάδας μόνο σίγουρο δεν είναι.

Σύμφωνα με τον filathlo, ο Θοδωρής Καρυπίδης σκέφτεται πολύ το τι θα κάνει με τον προπονητή και μάλιστα στην… πιάτσα υπάρχουν δύο Έλληνες τεχνικοί που θα παίξουν πολύ, αν τελικά ο Αργεντίνος αποτελέσει παρελθόν.

Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού και γυρολογος τα τελευταία χρόνια με τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη, άφησε άριστες εντυπώσεις τη φετινή χρονιά, στο δεύτερο μισό, στον πάγκο της Κηφισιάς στη Super League 2, μετατρέποντας μια ομάδα με χαμηλό… ταβάνι να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο έτερος… μνηστήρας είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να μην πέτυχε στη θητεία του στην ΑΕΚ, όμως ήδη ακούγεται πολύ έντονα ότι θα είναι ο διάδοχος του Ηρακλή Μεταξά, που… κατηφορίζει για τον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά μέχρι και τώρα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και δεν έχει ανακοινωθεί. Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους γύρω από τον Αργύρη Γιαννίκη, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τους Γιαννιώτες μιας και περιμένει πρόταση από τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Άρη, ώστε να τον αναλάβει το καλοκαίρι.