Β’ Εθνική: Ανώδυνη ήττα για την Βασίλισσα στο τέλος της χρονιάς όπου πριν την έναρξη του παιχνιδιού βράβευσε τη Ζωή Βλάχου!

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην Β’ Εθνική κατηγορία η Βασίλισσα της Θράκης από την προηγούμενη αγωνιστική που πήρε “χρυσό” βαθμό κόντρα στην Ροδόπη ’87 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Πανσερραϊκής κόντρα στις Νεφέλες ,ανανέωσε και τη νέα χρονιά το ραντεβού στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρά την ήττα που γνώρισε σήμερα στα Γρεβενά σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον με σκορ 1 – 0.

Η ομάδα της Ξάνθης παρατάχθηκε για μια ακόμη φορά με πολλές απουσίες βασικών παικτριών της και αγωνίστηκε με ένα αρκετά νεανικό σύνολο που γνώρισε όμως την ήττα από τις δραστήριες και πολύ αξιόλογες αθλήτριες των Σειρήνων Γρεβενών . * Πριν τον αγώνα βραβεύθηκε η Ζωή Βλάχου για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά της στην Βασίλισσα της Θράκης.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Γενιτζέ,Χατζηαντωνίου Μ.( 70 Αλεξιάδου) Κυριαζίδου, Σταύρου, Χαραλαμπίδου, Αλεώνη , ( 46 Λεντζάκη ) Καζαντζίδου, Αγγελακούδη ( 60 Κασμεριδου) Παρδη ( 46 Χατζηαντωνίου Γ ), Σκουμπρή ( 80 Μαστού ).