Super League 2: Σπουδαίο διπλό η Παναχαϊκή! Ο 36χρονος Κυβελίδης σόκαρε στο 90΄ τον Μακεδονικό των Χασάνογλου – Τοπούζη και του «χάλασε» την φιέστα τίτλου

Με ήττα ξεκίνησε η πορεία του Μακεδονικού στα play-off της Γ Εθνικής, αφού ο 36χρονος πρώην φορ του Πανθρακικού Λεωνίδας Κυβελίδης χάρισε σπουδαίο το τρίποντο στην Παναχαϊκή με γκολ στο 90ό λεπτό 4 μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Οι “κοκκινόμαυροι” έδειξαν σοβαρότητα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας ως μια καλή φάση, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντί στο 28′ λεπτό. Στο 42′ λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία με το σουτ του Τοπούζη, μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου στο 65΄ έχασε επίσης πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Λόρι Κέρι που πέρασε λίγο άουτ όμως το τρίποντο ήρθε μετά την κεφαλιά του Κυβελίδη που σκόραρε μετά τη σέντρα ακριβείας του Λιποράσε.

Αντίθετα ο Μακεδονικός αν και γηπεδούχος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την εστία του Κολοβούρη που δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση.

Το τελικό σφύριγμα από τον Κομοτηναίο διαιτητή Κακουλίδη βρήκε την ομάδα του Μακεδονικού απογοητευμένη από το αποτέλεσμα. Βασικός για τον Μακεδονικό ο Φειζή Χασάνογλου, ενώ ο Θανάσης Τοπούζης αγωνίστηκε 78′, ενω από την Παναχαική στο 90′ έγινε αλλαγή ο πρώην μεσοεπιθετικός του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι.

Πριν τον αγώνα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Μακεδονίας, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, απένειμε το τρόπαιο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής στον Μακεδονικό, τίτλο που κέρδισε από την Κοζάνη μετά από απόφαση της επιτροπής εφέσεων.