Super League 2: Με το ένατο φετινό του τέρμα ο Μελισσόπουλος έδωσε το τρίποντο κόντρα στην κακή Προοδευτική που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε στον Εύοσμο με 1-0 την Προοδευτική με γκολ του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου. 

Το γρήγορο γκολ του Ξανθιώτη επιθετικού στο 7΄έδωσε “φτερά” στους παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη, που ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη. Αυτό ήταν το 9ο φετινό τερμα του Μελισσόπουλου.

Από τον Αγροτικό Αστερα βασικοί ήταν εκτός του Μελισσόπουλου, ο Χαρης Ψάλτης και Παύλος Καθάριος, ενώ από την κακή Προοδευτική που αποδοκιμάστηκε από τους φίλους τους που ταξίδεψαν από τον Κορυδαλό, βασικοί ξεκίνησαν οι Ποτουρίδης, Πατσατζόγλου που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βοσνακίδη.

Την επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη, η ομάδα του Ευόσμου αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη στην Αθήνα, ενώ ακολούθως δίνει δυο σερί ματς στο “Δ. Κοντικάκης”, με ΠΑΟ Ρουφ και Παναχαϊκή.