Τέσσερα ακόμα μετάλλια στο Πανελλήνιο Παγκρατίου ο ΑΟΓ Ταεκβοντό Κομοτηνής και έξι προκρίσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Τέσσερα ακόμα μετάλλια (επιπλέον των εννιά του Σαββάτου) κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος παγκρατίου του ΑΟΓ Ταεκβοντο Κομοτηνής την 2η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο αθλητή Στέργιος Κατσίκας στην κατηγορία νέων ανδρών (18-21 ετών) στα 77 κιλά κατέλαβε την 1η θέση στο αγών ημιεπαφής και την 1η θέση στο αγών παγκρατίου (δυνατά χτυπήματα και λακτίσματα συν πάλη) και την 2η θέση στο κάτω παγκράτιο (πάλη υποταγής), κερδίζοντας συνολικά τρία μετάλλια – 2 χρυσα και ενα ασημένιο.

Επίσης, ο αθλητής Σταύρος Αβραμίδης Σταύρος πήρε το χάλκινο στο κάτω παγκράτιο ( πάλη υποταγής) στην κατηγορία 21+ ανδρών στα 85 κιλά.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, έξι αθλητές του ΑΟΓ Ταεκβοντό Κομοτηνής προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα και θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει πιθανόν στην Ιταλία τον Νοέμβριο του 2022.

Πρόκειται γιια τους εξής αθλητές και αθλήτριες
1. Ζαφειριάδη Ευαγγελία
2. Αντωνακοπούλου Μυρτώ
3. Αντωνακοπούλου Νεφέλη
4. Παπαδοπούλου Λαμπρινή
5. Κατσίκας Στέργιος
6.Αβραμίδης Σταύρος