Super League 2: Με δυο γκολ του Τσελεμπάκη επί του Πανσερραϊκού οι νέοι του ΑΟΞ πήραν την πρωτιά και την πρόκριση για τα προημιτελικά

Tην πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος Κ20 πήρε ως πρώτη στο 6ο όμιλο η ομάδα της Ξάνθης μετά το 2-1 επί του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο της συνάντησης με το 0-0 είναι ωστόσο το σκορ του ημιχ΄ρονο, με τον ΑΟΞ στο 58′ με πέναλτι του Σαράντη Τσελεμπάκη που κέρδισε ο ίδιος σε σουτ σε χέρι αντιπάλου. Μάλιστα με σκόρερ πάλι τον Εβρίτη μέσο στο 62′ μετά από ωραίο σουτ έγινε το 2-0 με τους Σερραίους να μειώνουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Ματσικόπουλο που είχε περάσει ως αλλαγή από τον Δέντσα.

Ετσι η Ξάνθη εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Ηρακλή πέρασε παλι πρώτη με 19 βαθμούς, με τον Ηρακλή να μένει στους 18 και τον Πανσερραικό στους 12.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν οι Ξανθιώτες Δρακίδης, Σαββόγλου και Δανδανόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Αποστολίδης): Τσομπανίδης, Χότσκα Εμρέ, Καλαϊτζής (69′ Ζεκιράι), Καραγιαννίδης, Θωμάι, Αναστασιάδης, Τσελεμπάκης (69′ Χουμόλι), Τυριάκης (59′ Αμανατίδης), Αλαγκιοζίδης (69′ Αϊβαλή Σερκάν), Καρυπίδης (55′ Τσάκαλος), Ιωσηφίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δέντσας): Αναδόλης, Κόκκινος (59′ Μυροφορίδης), Χάβος, Φάκης, Παπακωνσταντίνου (72′ Μπομπότας), Σπυρόπουλος, Παχαδίρογλου, Τριανταφύλλου (59′ Ξανθόπουλος), Παυλίδης (68′ Ματσικόπουλος), Πίλλης (68′ Καρακάσης), Βούτσας