LIVE η 3η αγωνιστική των μπαράζ: Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού, Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης και Βύρωνας Καβάλας – Καμπανιακός

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρης Πετεινού θα ταξιδέψει στη Δράμα όπου θα παίξει με την Προσοτσάνη ενώ ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Έβρου, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει στην Αμμουδιά Σερρών τον τοπικό Ηρακλή.

Στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας, ο Βύρωνας Καβάλας θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό, ενώ ρεπό έχει ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός.

Χορηγός των μεταδόσεων των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Eπίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ο σύμβουλος ασφαλίσιμων κινδύνων (Risk Manager) Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), Διδάκτωρ ΑΠΘ, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα υγείας αθλητών και σωματείων, ασφαλίσεις περιβαλλοντικών θεμάτων για επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ασφαλίσεις μηχανικών, γιατρών, λογιστών, δικηγόρων και όλων των ειδικοτήτων.

Τέλος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το κατάστημα της CarbonOff Αλεξανδρούπολης. Θα το βρείτε στην Αλεξανδρούπολη Λεωφόρος Δημοκρατίας 8, (τηλέφωνο 25510-35240 και με ένα κλικ ΕΔΩ). Διαθέτει κινητή μονάδα καθαρισμού για μεγάλα οχήματα στο χώρο σας.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16:00)

Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού 5-0 (39′ Ευκαρπίδης, 45′ Tοπι, 53′ Ευκαρπίδης, 56′ Καλαιτζής, 85′ Παγώνης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

17:00, Βύρωνας Καβάλας – Καμπανιακός 3-1 (40′ Σεφερίδης, 60′ Φουστερης, 65′ Αθανασακης – 61′ Ξανθόπουλος) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ρεπό: Πανθρακικός