Όλα ανοιχτά για την επόμενη σεζόν ο Δεληγιαννίδης: «Δεν γνωρίζω την επόμενη ομάδα μου, η Ξάνθη δεν αξίζει να βρίσκεται στην SL2»

Καλεμένος στην εκπομπή «The Betsson Matchday Preview» στη Nova βρέθηκε ο νεαρός παίκτης της Ξάνθης Παναγθώτης Δεληγιαννίδης, μιλώντας για τη φετινή σεζόν στον ΑΟΞ αλλά και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη σεζόν στην Ξάνθη: «Η Ξάνθη είχε στόχο την άνοδο. Αξίζει να βρίσκεται στην Super League, δεν είναι ομάδα της SL2. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα πολύ καλά, είχαμε επτά στα επτά. Μετά λόγω Covid και των απουσιών δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε σε δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι χάσαμε το έδαφος για την πρωτιά».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Κυρίως ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ λόγω του τελικού Κυπέλλου έχει μεγαλύτερο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στο φινάλε της συνέντευξης ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, απάντησε «Δεν γνωρίζω», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ερχόμενη σεζόν στον ΑΟΞ.