Επίσημοι αγώνες τένις μετά από μια ολόκληρη δεκαετία στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής

Επέστρεψαν για τα καλά οι αγώνες αντισφαίρισης – τένις στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Πανθρακικό Στάδιο μετά από πάρα πολλά χρόνια (σχεδόν δέκα) και αυτό χάριν στις διοικήσεις τόσο του τοπικού συλλόγου ΠΟΑΚ (Πανθρακικός Όμιλος Αντισφαίρισης Κομοτηνής) όσο και της διοίκηση της Α’ Ένωσης Αντισφαίρισης ΑΜ-Θ αλλά και της διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Οι πρώτοι αγώνες έχουν περιφερειακό χαρακτήρα Ε3 για Αγόρια και κορίτσια 14 ετών και 10 ετών και συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι της ΕΦΟΑ – Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Στο πρόγραμμα είναι η ανάθεση και άλλων αγώνων, τώρα που η πανδημία βαδίζει στο τέλος της, που να έχουν τόσο περιφερειακό χαρακτήρα όσο και ΟΡΕΝ αγώνων αλλά και Πανελλαδικών, ενώ πολύ πιθανόν είναι λόγω της γειτνίασης με την Βουλγαρία και την Τουρκία να προγραμματιστούν και αγώνες διεθνούς επιπέδου.

Παράλληλα η διοίκηση του Πανθακικού Σταδίου σχεδιάζει την δημιουργία κινητών κερκίδων που θα δώσουν άλλη εμφάνιση στα γήπεδα του τένις. Οι αγώνες συνεχίζονται και την Κυριακή τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα που ολοκληρώνονται με τους τελικούς.