Σκληρή απάντηση της ΠΑΕ Ρόδος στον… «δήθεν μεγάλο στράικερ» Θανάση Παπάζογλου

Σκληρή απάντηση για τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου στο Metropolis και αναδημοσίευσε το ThrakiSportS θέλησε να δώσει η ΠΑΕ Ρόδος.

Όπως αναφέρουν στο ThrakiSportS σε έντονο έως… επιθετικό ύφος για τον περσινό παίκτη της Ξάνθης, «ο κύριος αυτός ανέφερε ανακρίβειες που θα μπορούσε να διατυπώσει εις βάρος της ΠΑΕ Ρόδος».

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι είναι εκ των βασικών υπευθύνων για την τελευταία θέση της Ρόδου και τον υποβιβασμό της Γ’ Εθνικής σημειώνοντας μόλις ένα γκολ στη σεζόν, ενώ τον προτρέπουν να… λύσει τα κορδόνια του κι ας κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η απάντηση της ΠΑΕ Ρόδος:

«Λυπούμαστε γιατί μέσα στη χρονική στιγμή με την άδικη και για μας τραγική πτώση της ομάδας μας, της ομάδας που επί τετραετία πρωταγωνίστησε και πήρε τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε ως την Super League 2, αναγκαζόμαστε σήμερα να απαντήσουμε στον βασικό πρωτεργάτη και πρωταγωνιστή των μη καθόδων της ομάδας μας σε δύο αγώνες και αυτόν που ως πολυδιαφημισμένος στράϊκερ ήρθε – τάχα και δήθεν – με περγαμηνές μεγάλου γκολτζή για να μας απογοητεύσει στο τέλος με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε, γιατί το άδικο δεν το θέλουν ούτε αυτοί που ξέχασαν τις τρεις συνεχόμενες ανόδους!
Ο κύριος αυτός εμφανίστηκε σε σάιτ της Βόρειας Ελλάδας, αναφέροντας ΟΛΕΣ τις ανακρίβειες που θα μπορούσε να διατυπώσει εις βάρος της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. Με ένα συμβόλαιο 75.000 ευρώ, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να είναι διαφοροποιημένος από την ομάδα, κάνοντας βόλτες και τουρισμό στο νησί μας με την Μερσεντές του!
Ο κύριος αυτός, πήρε 40.000 ευρώ ως τη στιγμή που άρχισε να κατηγορεί τη Ρόδο και τους Ροδίτες και έγινε αντιληπτός. Φεύγοντας, αποχώρησε με συμφωνητικό να εισπράξει τα υπόλοιπα χρήματα από την εγγυητική επιστολή, που τα χρήματα της είναι της ΠΑΕ και δεν θα …μας χρειαστούν για την νέα σεζόν, αφού ο ίδιος με τη συμμετοχή του και τις παικτικές του ικανότητες άφησε τη Ρόδο στην τελευταία θέση κι επομένως στην Γ’ Εθνική. Ενα λέμε, βέβαιο και σίγουρο, όποιος και νάναι στην διοίκηση της Ρόδου μας: Εμείς θα επανέλθουμε, γιατί για μας στόχος ζωής στο ποδόσφαιρο είναι να δούμε τη Ρόδο μας στην πιο μεγάλη κατηγορία. Αυτός, ας λύσει τα κορδόνια του κι ας κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτά τα 75.000 ευρώ δεν τα δικαιολόγησε ούτε για να κάνει …δηλώσεις!! Κι εντέλειας μετρήσει σε πόσους αγώνες έπαιξε και πόσα στοίχισε στη Ρόδο η κάθε συμμετοχή του!
Δηλώνουμε πως για όλα τα υπόλοιπα που θα πεί ή λέει, επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας».