Κοντά σε οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ ο Κώστας Θυμιάνης

Το όνομα του Κώστα Θυμιάνη φαίνεται ότι έχει δεδομένη θέση στα μπλοκάκια των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς πλην της ΑΕΚ που δεδομένα παρακολουθεί την περίπτωσή του, είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που τον εξετάζουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε το όνομα του Κωνσταντίνου Θυμιάνη (γεννημένος στις 28/02/2001) στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος της Ξάνθης παρακολουθείται από την Ένωση πάνω από χρόνο, ωστόσο η κατάλληλη ώρα δεν είχε έρθει.

Ο Θυμιάνης μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός χαφ, είναι στη λίστα των ανθρώπων της Ένωσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.

Το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν είχε προχωρήσει, καθώς ο νεαρός άσος είχε θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό (κάτι που θέλει ακόμα). Αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του (αν και του είχαν πει ότι μπορούσαν να τον “περάσουν” στην Αγγλία), με αποτέλεσμα να συνεχίσει στην Ξάνθη.

Φέτος δεν έβγαλε μάτια με τη φανέλα του ΑΟΞ, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Σίμος τον καλεί σταθερά στην Εθνική ομάδα ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το φετινό καλοκαίρι η προτεραιότητα του παίκτη έχει αλλάξει και δεν είναι το εξωτερικό, αλλά να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα.