Μιχάλης Παπάζογλου: «Δύσκολη η κλήρωση, ότι πάρουμε απ’ εξω… μακάρι να ανέβουμε μαζί με τον Πανθρακικό»

Μετά τον όμορφο αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε μετά τον Νίκο Μπαχαρίδη ο τεχνικός του Ιπποκράτη Μιχάλης Παπάζογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Δημήτρη Μπακιρτζή:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: Είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική, ο σημερινός αγώνας δεν ήταν καθοριστικός για εμάς. Εξάλλου παίζαμε σε μια δύσκολη και καλή έδρα όπως ο Πανθρακικός που είναι από τα φαβορί και το μεγαλύτερο όνομα στον όμιλο. Πιστεύω δεν βγήκαμε συγκεντρωμένοι, φάγαμε γρήγορο γκολ στο τρίτο λεπτό, δέχθηκε μετά την ισοφάριση ένα δεύτερο εκεί που ανεβαίναμε, ενώ μπήκαμε άσχημα στο ημίχρονο και δεχθήκαμε άλλο ένα στο 47′ που έγινε το 3-1. Παρά ταύτα σταθήκαμε μετά καλά, μειώσαμε σε 3-2, θεωρώ πως σε μια άλλη φάση μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ,όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Για την κατάσταση στον όμιλο: Φαβορί του ομίλου είναι ο Πανθρακικός και ο Καμπανιακός, ακόμη όμως είναι νωρίς. Ομάδα και με μηδέν βαθμούς μπορεί να καλύψει την διαφορά. Εμείς είχαμε βάλει ως στόχο τις τρεις νίκες στην έδρα μας, όμως δυστυχώς η κλήρωση που έγινε δεν ήταν καλή κατά την γνώμη μου για εμάς, έβγαλε τρία δύσκολα παιχνίδια. Εκτός σε Πανθρακικό, Καμπανιακο και Αμμουδια. Θα είναι παιχνίδια δύσκολα και έτσι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τα εντός και ότι πάρουμε από έξω. Πάνω από 9 με 10 δεν πιστεύω να πάει ο τρίτος της βαθμολογίας.

Για τον Ιπποκράτη: Είμαστε στις ομάδες που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, είμαστε βέβαια η πιο απειρη ομάδα, αλλά έχουμε τύχη και έστω και ως τρίτη να κόψουμε το νήμα. Επόμενο ματς πάμε στην Αμμουδια Σερρών ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία. Δικαιούται μια από τους Πανθρακικό και Ιπποκράτη να ανέβει κατηγορία, γιατί όχι και η δύο, μιας που οι δύο νόμοι μας δεν έχουν ομάδα στην Γ’ εθνική. Μεγάλοι νόμοι και είναι κρίμα να μην έχουν εκπρόσωπο ας ευχηθούμε το καλύτερο.