Ευχαριστημένος ο Μπαχαρίδης: «Πρωτόγνωρο να παίζουμε μπροστά σε 1000 άτομα, υπήρξαν αμυντικά προβλήματα…γλιτώσαμε το μοιραίο»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε ο τεχνικός του Πανθραακικού Νίκος Μπαχαρίδης μετά τη νίκη του Πανθρακικού επί του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 3-2.

Ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθώς και στην δύσκολη συνέχεια των μπαράζ. Δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για την προσέλευση του κόσμου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, γεγονός που προκάλεσε άγχος σε αρκετούς παίκτες όπως είπε, καθώς δεν είχαν συνηθίζει να παίζουν μπροστά σε τόσους φιλάθλους.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Ιπποκράτη: «Κερδίσαμε τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια στα δύο τελευταία χρόνια, αν και κάναμε αρκετά λάθη στο β’ μέρος και αισθανόμαστε καλά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Υπήρχε άγχος, παρ’ όλα αυτά πήραμε την πρώτη νίκη».

Για τη συνέχεια των μπαράζ: «Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε δέκα μέρες για το επόμενο παιχνίδι πάλι εντός με τον Ηρακλής Αμμουδιάς. Θα δουλέψουμε για αυτό το ματς όπως και για όλα και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Θέλουμε την άνοδο στην Γ’ εθνική».

Για την μέχρι τώρα πορεία: «Έως τώρα η συγκομιδή είναι αρκετά καλή. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν μπορούμε να μένουμε στο παιχνίδι στον Βύρωνα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μέσα σε τρεις μέρες δύο αγώνες. Σήμερα πιστεύω είμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Οι φάσεις μοιρασμένες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέταρτο γκολ. Θα μπορούσε να γίνει και το μοιραίο στο τέλος. Ευτυχώς είχαμε την τύχη μαζί μας, παράγοντας που μας έλλειψε στην Καβάλα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, αλλά η αμυντική λειτουργία πρέπει να βελτιωθεί γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ, όπως και στον τελικό με την Γρατινή. Θα την βελτιώσουμε και πιστεύω. Θα είμαστε ποιο έτοιμοι και με τον Αρετά. Ο Αντωνιάδης έπαιζε με λίγες μόλις προπονήσεις».

Για τον κόσμο του Πανθρακικού και το πάθος των παικτών: «Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πολύ και πιστεύω με την Αμμουδιά λόγω Κυριακής θα είναι ακόμη περισσότεροι .Οι πολλές κάρτες που δέχθηκαν σήμερα που παίκτες μου οφείλετε στο πάθος για την νίκη και ότι τα περισσότερα παιδιά είναι από την Κομοτηνή και θέλουν να δούνε την ομάδα στην Γ’ εθνική και να συνεχίσουν. Παρ’ όλα αυτά και οι άλλοι, ο Αρετας, ο Φουρλατάρας, ο Βάσκος, αγαπούν την ομάδα και τα δίνουν όλα. Δεν περνάει από το μυαλό κανενός παίκτη ότι η άνοδος δεν θα γίνει πραγματικότητα. Οι 10 βαθμοί συγκομιδή πιθανώς επαρκούν για την άνοδο. Ίσως και λιγότεροι. Με 13 είσαι σίγουρα πρώτος. Το όνομα δεν παίζει ποδόσφαιρο. Είδα όλες τις ομάδες εκτός από τον Καμπανιακό. Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά κοιτάζω μόνο την δική μου ομάδα. Για κάποια παιδιά από εδώ είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει. Να έρθουν 1000 φίλαθλοι να τους δούνε, όποτε το άγχος είναι δικαιολογημένο. Τα λάθη συμβαίνουν γίνονται να ρίξουμε μια επιείκεια. Να δώσουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά και να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά εκεί που ανήκει».