Super League: Πήρε ξανά το διπλό (Ευρώπης) στην Τούμπα ο Άρης! Συνεχίζεται το αρνητικό σερί του Λουτσέσκου

Ο Άρης για δεύτερη φορά φέτος κερδίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ίσως αυτή να είναι η σημαντικότερη. Οι “κιτρινόμαυροι” με το 0-1 πλησιάζουν στο ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου.

Ο Άρης έχει πάρει τον αέρα φέτος του ΠΑΟΚ και κατάφερε να τον κερδίσει για δεύτερο παιχνίδι φέτος στην Τούμπα, για τρίτο ματς συνολικά με τον Καμαρά να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στη διάρκεια του δευτέρου μέρους και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά απ’ αυτή τη νίκη τους οι “κιτρινόμαυροι” ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση καθώς έχουν 56 πόντους.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ που ήταν κακός σε ένα ακόμη ματς έμεινε στους 60 βαθμούς και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσει και τη δεύτερη θέση ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών των playoffs.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο μέρος με το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά με πανέξυπνη εκτέλεση στο 63′ της αναμέτρησης και στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει απαντήσει ο ΠΑΟΚ στα λεπτά που απέμεναν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των περισσότερων και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από τους φίλους του ΠΑΟΚ, που έχασαν για τρίτη φορά στα τέσσερα ματς από τον μεγάλο τους αντίπαλο, χωρίς μάλιστα να πετύχουν ούτε τέρμα.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην 2η θέση και τους 60 βαθμούς, ενώ ο Άρης ανέβηκε στην 3η με 56, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που έχουν 53 και 55 αντίστοιχα.