Η ποδοσφαιρική Πάτρα και οι Legends του 2004 τίμησαν την μνήμη του πρώην προπονητή του ΑΟΞ Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο φιλικό μεταξύ Μικτής Επιλέκτων και Παλαιμάχων της Παναχαϊκής το απόγευμα της Δευτέρας, στη μνήμη του πρώην προπονητή (και του ΑΟΞ) Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μικτή Επιλέκτων νίκησε με 2-0 με γκολ των Χατζηστεργίου στο 13′ και του Κεφάλα με απίθανο ψαλιδάκι στο 30′. Ανάμεσα στους επίλεκτους που είχαν πει το «ναι» για να αγωνιστους ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αγγελος Μπασινάς και ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Παναχαϊκής είχε πάρα πολύ κόσμο! Σαν να αγωνιζόταν η κανονική Παναχαϊκή σε αγώνα πρωταθλήματος άλλης εποχής. Ο απλός κόσμος τίμησε και παραπάνω τη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου και τίμησε και τους μεγάλους άσους που ήρθαν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολιασε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από όπου και οι φωτογραφίες.

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος είχε καθίσει το 1995 στον πάγκο της Ξάνθης και μάλιστα το χαρακτηριστικό της πορείας του σε αυτόν ήταν ότι κατάφερε με την ομάδα της Θράκης να υποτάξει όλους τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέσα σε λίγους μήνες. Συνολικά από τον Ιανουάριο του 1995 κάθισε για 20 παιχνίδια στον πάγκο των Θρακιωτών, μετρώντας 10 νίκες, 7 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στη νίκη με 1-4 μέσα στην Καβάλα στις 4 Ιουνίου του 1995.