Έπαιξαν μπάλα και έστειλαν μήνυμα κατά της βίας οι μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης και του Μουσικού Σχολείου – Ακολουθούν στίβος και πινγκ πονγκ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης έστειλαν την Τετάρτη το δικό τους μηνυμα κατά της αθλητικής βίας απο το Φώτης Κοσμάς τραγουδώντας και παίζοντας  μπάλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ολυμπιακής εβδομάδας και με ανακοινωση τους οι καθηγητές εκφράζουν ευχαριστώ:
 Α. Στον Δήμο Αλεξ/πολης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βουρδόλη Θεόδωρο, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Έβρου. 
Β. Στους γονείς που στήριξαν την εκδήλωση και χειροκρότησαν τα παιδιά.
Γ. Στα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση. 

Στο πλαίσιο της εβδομάδας Ολυμπιακής Παιδείας την Παρασκευή επίσης στο «Φώτης Κοσμάς» θα διεξαχθούν Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού (Τέτραθλο: Μπαλάκι, Ταχύτητα 80μ., Μήκος, Δρόμος 1200μ). Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και Αγώνες Πινγκ -Πονγκ, με τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του  Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (13/05/2022, Γυμναστήριο ΖΑΡΙΦΕΙΟΥ Ακαδημίας).