ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στον τελικό Κυπέλλου ο Λεύκιππος Ξάνθης με εμφατικό πέρασμα από την Καβάλα!

Άνετη νίκη και πρόκριση στον τελικό πέτυχε ο Λεύκιππος Ξάνθης επί της Αγίας Βαρβάρας στο Κλειστό Ποταμουδίων, επικρατώντας με όπλο την άμυνα με 76-52.

Πρώτοι σκόρερ για τον Λεύκιππο οι Μανάκας και Χρήστου με 18 πόντους και 2 τρίποτνα έκαστος, με τον Κομοτηναίο σέντερ να έχει φορέσει και τη φανέλα της Αγίας Βαρβάρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2015-16, μαζί με τον Χάρη Βοϊβατόπουλο που δεν έχει δικαίωμα συμεμτοχής στο Κύπελλο.

Οι παίκτες του Νίκου Δώδου θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό την Ασπίδα Ξάνθης στο Κλειστό Κομοτηνής, με την ακριβή ημερομηνία και ώρα να γίνεται γνωστή τις επόμενες μέρες.

Διαιτητές : Ξενικάκης – Ράπτης

Δεκάλεπτα: 9-23, 26-40, 36-56, 52-76

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Μυτικόπουλος – Μαγιάννης – Παπαζώτος): Μπαλαμπουγιούκης 9(1), Στεφανίδης 8, Αναγνώστου 7 (1), Μαρκόπουλος 5(1), Ζωτίδης, Μπαλαμπουγιούκης Πελ. 9(1), Σουλίδης, Βασιλόπουλος 7(1), Παπαδόπουλος Πρ. 5(1), Θανάση, Λαζαρίδης, Φιλινκαρίδης 2.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Δώδος):  Μανάκας 18(2), Μακαρατζής 8(2), Κατσαμούρης 15(2), Χρήστου 18(2), Δεληγιάννης 2, Παπαδήμας 7(1), Σαββίδης 2, Καλεντζή 2, Γκοβέσης 4, Λιάτσας, Πουργιάζης, Πεχλιβανίδης.