Σάρωσε στο Διασυλλογικό η Νικολέτα Αντωνιάδη με δυο χρυσά και όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18 του Ισραήλ τρέχοντας… μόνη της

Τριπλή επιτυχία για την πρωταθλήτρια των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ελευθερούπολη.

Η μόλις 16 ετών αθλήτρια αν και μετείχε απέναντι σε μεγαλύτερες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στην κούρσα της μιας ανάσας, τα 100 μέτρα, όσο και στο καλό της αγώνισμα, τα 100 μέτρα με εμπόδια.

Στο τελευταίο, αν και ουσιαστικά έτρεχε… μόνη της (για την ακρίβεια με άλλες δυο αθλητριες που όμως έμειναν πολύ πίσω της), έχοντας ως αντιπαλο το χρονόμετρο, τερμάτισε με επίδοση 14:06 ενώ για παράδειγμα η δεύτερη Αριστέρα Δαστεριδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τερμάτισε ένα δευτερολεπτο πίσω της, με 15:05 και η τρίτη η Φανη Σαρατση από τις Σερρες με 15:86.

Ο χρόνος αυτός είναι 24 ολόκληρα εκατοστά του δευτερολέπτου κάτω από το όριο που έχει βάλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ αρχές Ιουλίου.

Η Εβρίτισσα είναι πολύ μεγάλο ταλέντο στο αγώνισμα και εφόσον έχει την υγεία της και συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο της προπονήσεις της, ειδικοί εκτιμούν ότι έχει όλα τα εχέγγυα να ακολουθήσει τα βήματα του άλλου τεράστιου αθλητή που ανέδειξε ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας, του Κώστας Γκατσιούδη.