Δικαίωση σοκ και πρωτάθλημα στα χαρτιά του Μακεδονικού για αντικανονική συμμετοχή του Ανδρέα Θεοδωράκη! Αναμένεται αντίδραση σε Κοζάνη και Κέρκυρα

Ο Μακεδονικός κέρδισε την έφεση για αντικανονική συμμετοχή του Εβρίτη Ανδρέα Θεοδωράκη της Λευκίμμης και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Η έφεση του Μακεδονικού έγινε δεκτή με 3-0 από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει νέα δεδομένα για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτά θα πάρει μέρος ο Μακεδονικός ως πρωταθλητής του 2ου ομίλου αντί της Κοζάνης που κέρδισε τον τίτλο στο γήπεδο, με τους Κοζανίτες να σκέφτονται τρόπους αντίδρασης χάνοντας το πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Παράλληλα, αφαιρούνται και 3 βαθμοι από την Λευκίμμη που πέφτει στα τοπικά της Κέρκυρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας να παραμένει στην κατηγορία.

Πλέον απομένει να επικυρωθεί η βαθμολογία και τα μπαράζ ανόδου να ξεκινήσουν την Κυριακή (15/5), καθώς η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (11/5).

To νέο πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου από το οποίο θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες για την Super League 2:

1η αγωνιστική
Μακεδονικός-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Ηλιούπολη
Αγροτικός Αστέρας-Προοδευτική
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας

Η απόφαση της ΕΠΟ: Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Λευκίμης: “Επιασαν τόπο τελικά τα πρωτοσέλιδα του ανδρώνη και οι διάφορες πολιτικές συναντήσεις και οι κάθε είδους πιέσεις… Ανατράπηκαν όλα όσα ξέραμε και το άσπρο έγινε μαύρο χάρη στις υψηλές γνωριμίες…

Τώρα ήρθε η ώρα οι βουλευτές της Κέρκυρας να δείξουν ότι εκπροσωπούν ένα νησί και θα πρέπει να επέμβουν…!!

Τελικά δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο υπάρχει η γίνεται ανάλογα με τις γνωριμίες μας..??

Εν αναμονή εξελίξεων….”