Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και του CarbonOFF Αλεξανδρούπολης και κάντε ένα δώρο αξίας 55 ευρώ στο αυτοκίνητό σας

Το ThrakiSportS σε συνεργασία με το CarbonOff Alexandroupolis σας κάνει ένα ξεχωριστό δώρο για το αυτοκίνητό σας. Πρόκειται για έναν δωρεάν «ξεκαρβούνιασμα» σε έναν φίλο του ThrakiSportS και του Ιπποκράτη, αξίας 55 ευρώ.

Για να κερδίσετε πρέπει να κάνετε τα εξής τρία βήματα:
1. Πατήστε LIKE στην σελίδα CarbonOff Alexandroupolis
2. Κοινοποιείστε τον διαγωνισμό του ThrakiSportS
3. Προβλέψτε με δημόσιο σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο post το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι μπαράζ του Ιπποκράτη για την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Πανθρακικό.

Η CarbonOff είναι η κορυφαία εφαρμογή για τον Καθαρισμό του Κινητήρα σου! Αποβάλλει την συσσωρευμένη καρβουνίλα από το εσωτερικό των κινητήρων, επαναφέροντας άμεσα τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά λειτουργίας τους!

Για να κερδίσει κάποιος το δώρο πρέπει να κάνει και τα τρία βήματα.

Αν είναι περισσότεροι οι νικητές, θα γίνει κλήρωση.
Αν δεν βρεθεί νικητής, το δώρο μεταφέρεται μέσω νέου διαγωνισμού στον επόμενο αγώνα μπαράζ του Ιπποκράτη.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, ακόμα και αν δεν κερδίσουν, αποκτούν έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής αν θέλουν να προχωρήσουν σε «ξεκαβούρνιασμα» στο όχημά τους για όλο το Μάιο.

⚠️Προσοχή στις Απομιμήσεις
✅ Αναζητήστε το αυθεντικό σήμα 𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗢𝗳𝗳 σε 2️⃣8️⃣ σημεία εξυπηρέτησης Πανελλαδικά Πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης νόμου Έβρου 𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗢𝗳𝗳 Αλεξανδρούπολης
🚩 Λ. Δημοκρατίας 8, Αλεξανδρούπολη
☎️ 2️⃣5️⃣5️⃣1️⃣0️⃣ 3️⃣5️⃣2️⃣4️⃣0️⃣

Προλάβετε… Καλή επιτυχία