«Διψά» ο κόσμος της Ροδόπης για μπάλα! Αναμένεται πολύς κόσμος στο Θρακιώτικο ντέρμπι του Πανθρακικού με τον Ιπποκράτη

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος της Κομοτηνής μετά την ισοπαλία του Πανθρακικού στην Καβάλα με τον Βύρωνα και αναμένεται αρκετός στο ματς της εμβόλιμης 2ης αγωνιστικής με τον φορμαρισμένο και προερχόμενο από νίκη πρωταθλητή Έβρου Ιπποκράτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Προαγγελος αυτός ήταν σχεδόν οι 2000 χιλιάδες που βρέθηκαν στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ θράκης του Πανθρακικού με την Δόξα Γρατινής, αλλά και οι 100 περίπου φίλαθλοι από την Κομοτηνή που ταξιδεψαν στην Καβάλα για τον αγώνα με τον Βύρωνα.

Ήδη αρκετοί φίλοι των πρασίνων έχουν προμηθευτεί τις μίνι κάρτες ενίσχυσης που έχει βγάλει εδώ και καιρό ο Πανθρακικός, ωστόσο η κρισιμότητα του ματς με τον Ιπποκράτη βάζει σε άκρη όποιες ενστάσεις για την τιμή του εισιτηρίου των 10€ (30€ το διαρκείας), όταν σε επαγγελματικές κατηγορίες ποδόσφαιρο και μπάσκετ μόνο συναντάμε ανάλογες τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Έβρο αναμένονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και αρκετοί εκδρομείς από την Αλεξανδρούπολη αφού η νίκη του Ιπποκράτη επί της Προσοτσάνης ζέστανε τους Εβρίτες που ελπίζουν σε άνοδο των γιατρών μετά την πτώση της Αλεξανδρούπολης.