Super League 2: Πρώτη ήττα για τους Νέους της Ξάνθης στη Μίκρα και το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή

Η ομάδα Νέων της Ξάνθης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ20 στο γήπεδο της Μίκρας στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Βέβαια παρά το ότι ηττήθηκε κρατάει την τύχη για την πρόκριση στην Β’ φάση στα δικά της πόδια. Για να το πετύχει αυτό πρέπει η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη να νικήσει την τελευταία αγωνιστική στα Πηγάδια απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Εφόσον νικήσει κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου και προκρίνεται πανηγυρικά στα προημιτελικά του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Στα του παιχνιδιού είχαμε την ομάδα Νέων της Ξάνθης να ηττάτε από τον Ηρακλή που επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με σκορ 2-0 χάρις στο τέρμα από τον Δασκαλάκη στο 33ο λεπτό με διαγώνιο σουτ και ένα αυτογκόλ μετά από λάθος της άμυνας στο 75′. Λίγα λεπτά πιο πριν και συγκεκριμένα στο 67′ η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να απειλήσει με το σουτ του Αλαγκιοζίδη, αλλά ο πορτιέρε του “Ημίθεου” έβγαλε εντυπωσιακά.

Τριπλή χαμένη ευκαιρία από πλευράς Ξάνθης είχαμε στο 84′ με τα σουτ των Αϊβαλή, Αλαγκιοζίδη και Πιτσόλη.

Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής βρίσκεται στην πρώτη και η Ξάνθη στην δεύτερη θέση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαλαβιάς, Σαμαράς, Cara, Ελευθεριάδης Ρότζε, Μπαραχάνος, Μαλαμούσης, Σταυρίδης, Δασκαλάκης, Θωμαϊδης.Τουρσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Θεοδωρίδης, Καουράς, Τσακμάκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης (46′ Αϊβαλή), Καλαϊτζής (88′ Χούμολι), Θωμάι (65′ Καραγιαννίδης), Τυριάκης, Αναστασιάδης, Χότσκα, Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης, Καρυπίδης (53′ Τσάκαλος), Ιωσηφίδης (65′ Ιγνατιάδης).