Γ’ Εθνική: Με το αριστερό στα μπαράζ ο Άρης Πετεινού – «Καμπάνες» ανόδου ηχούν στην Χαλάστρα μετά το 4-1 επί των Ξανθιωτών

Με το αριστερό ξεκίνησε την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Πετεινού στην Χαλάστρα. Βρέθηκε από το 20λεπτο πίσω στο σκορ με 3-0 και εν τέλει ηττήθηκε με 4-1 από τον Καμπανιακό, που έδειξε ότι είναι πρώτο φαβορί για την άνοδο από τον 1ο Όμιλο.

‘Ολα κρίθηκαν πρωτο εικοσάλεπτο όπου από το πουθενά χωρίς να το καταλάβουν οι ξανθιώτες έχαναν με 3-0, έχοντας στις κατάμεστες κερκίδες τον Βασίλη Τοροσίδη και αρκετούς Ξανθιώτες να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 10′ μετά απο ωραία ενέργεια ο Άλεξ Κοπάτσι έδωσε πάσα στον έμπειρο πρώην φορ ΑΕΚ και Ηρακλή Θωμά Τσίτα που με πλασέ νίκησε τον Λαπαδώνη κάνοντας το 1-0. Στο 18′ μετά λάθος της άμυνας ο Ξανθόπουλος έδωσε στον Τσίτα που και πάλι δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0. Σχεδόν με την σέντρα ο Τσίτας έδωσε ώραία πάσα στον Άλεξ Κοπάτσι που έκανε το 3-0. Εκεί που όλοι νόμισαν ότι ο Άρης θα καταρρεύσει, οι παίκτες του Ανέστη Νεοφυτίδη πλέον χωρλίς άγχος αντέδρασαν από το αρχικό σοκ και ισορρόπησαν τον αγώνα και απείλησαν αρχικά με σουτ του Τουρατζίδη στο 22′ και μέιωσαν σε 3-1 στο 29′ όταν σε καλοχτυπημένο φαλτσαριστό φάουλ δίπλα στο κόρνερ του Δασκαλάκη ο Κοτόπουλος ανενόχλητος με κεφαλιά σκόραρε δείχνοντας πως παραμένει ένα από τους καλύτερους και σταθερά αποτελεσματικούς φορ της Θράκης.

Στην επανάληψη ο Αρης μπήκε καλά και στο 55′ παραλίγο μα μέιωσει σε 3-2 μετά από ωραία προσπάθεια του Κοτόπουλου από πλάγια αλλά σούταρε με λάθος πόδι και έστειλε αρκετά μακριά την μπάλα από τα δοκάρια του Νιανιού. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε ένα τρίλεπτο με τον Τσίτα ο οποίος σε δυο πανοποιότυπες φάσεις στο 59′ από πάσα του Τσακίρη και στο 62′ από ξαφνική μακρινή μεταβίβαση σουταρε συρτά και συριζα άουτ από τα δοκάρια του Λαπαδώνη. Με τις αλλαγές των δυο προπονητών ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το γκολ με πλασέ του Προσκυνητόπουλο στο 92′ σε ξαφνική αντεπίθεση.

Πλέον ο Άρης Πετεινού κοιτά το ματς της Τετάρτης με τον Βύρωνα Καβάλας στην Ξάνθη όπου θέλει την νίκη, ενώ ο Καμπανιακός έχει δύσκολη έξοδο στις Σέρρες κόντρα στον δυνατό Ηρακλή Αμμουδιάς

Διαιτητής του αγώνα ήταν από την ΕΠΣ Πιερίας ο Ασλανίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την όμορφη Βασιλεία Τσικλιτάρη που τα «άκουσε» κακώς από την εξέδρα και από κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο ζήτησαν συγνώμη από την διεθνή διαιτητή.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Νιανιός, Προσκηνυτόπουλος, Τάγκου (86′ Λαδάς), Ραγκαβίνας, Χριστοδουλίδης, Καρατζάογλου, Ξανθόπουλος, Τσακίρης, Αλεξ Κοπάτσι (86′ Παρούσης), Αλντι Κοπάτσι (70′ Γιαννακάκης), Τσίτας (80′ Στυλιανού)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Φλώρος, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης (80′ Μαλαδένης) , Εφέντη, Παυλίδης, Πουτακίδης (82′ Κουτσομιχάλης), Κοτόπουλος, Τουρατζίδης (80′ Μίλκογλου), Τυριάκης (65′ Μπουρλόγλου)