Δια χειρός Νικολόπουλου και Λιόλιου το τρόπαιο στην Καρδίτσα του μεγάλου Γιάννη Μπουρούση

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μία ονειρεμένη χρονιά στην Α2 η Καρδίτσα καθώς κέρδισε τον Αμύντα με 100-66 και σήκωσε μπροστά στο κοινό της που γέμισε το κλειστό, το τρόπαιο του πρωταθλητή. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιάννης Μπουρούσης, που επέστρεψε στο μπάσκετ για να ανεβάσει στην Α1 την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο Ξανθιώτης Γενικός Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος απένειμαν το τρόπαιο στους πρωταθλητές που την επόμενη σεζόν θα κληθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για την μεγάλη πρόκληση της Basket League.

Πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Μπουρούση στην μπασκετική του καριέρα καθώς στο παρελθόν ο έμπειρος σέντερ είχε δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του αποστολή, να ανεβάσει την ομάδα της πόλης του στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Γιάννη Μπουρούση να είναι ο κορυφαίος σκόρερ για την Καρδίτσα με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Τσιλούλης με 15 πόντους, ενώ ο Ντράσκοβιτς είχε 7 πόντους με 12 ριμπάουντ. Για τον Αμύντα ξεχώρισε ο Κανονίδης με 14 πόντους.