Απευθείας ανάθεση του “Via Egnatia Run” αντί 24.150 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία από την Αντιπεριφέρεια Έβρου

Απ’ ευθείας ανάθεση της φετινής διοργάνωσης του «VIA EGNATIA RUN ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΘ-ΠΕ ΕΒΡΟΥ 2022» αντί συνολικού ποσού 24.150 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα υλοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Αλεξανδρούπολη, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ιστοσελίδα evros-news αποκαλύπτει το έγγραφο της απευθείας ανάθεσης και προσθέτεο ότι «πρόκειται για την εταιρεία που παίρνει αρκετές απ’ ευθείας αναθέσεις και από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη». Τώρα και ο… συνάδελφός του της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς της έδωσε την διοργάνωση που θα κοστίσει συνολικά στην Αντιπεριφέρεια του λίγο παραπάνω από 24.000 ευρώ.

Από το έγγραφο με τα αναλυτικά έξοδα, όπως υπστηρίζει η ιστοσσελίδα, αίσθηση προκαλεί ότι προβλέπονται και 1.400 ευρώ για αεροπορικά εισιτήρια και φιλοξενία 2 επίτιμων καλεσμένων για 2 ημέρες. «Από που θα έρθουν οι δυο επίτιμοι καλεσμένοι και που θα μείνουν, για να κοστίσουν από 700 ευρώ ο καθένας για δυο ημέρες; Από την… Αυστραλία;», αναρωτιέται το evros-news και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί οι καλεσμένοι, καθώς μία έβδομάδα πριν την διεξαγωγή του φετινού Via Egnatia Run του Έβρου γεγονός είναι ότι ελάχιστη προβολή και ενημέρωση υπάρχει σε τοπικό και εθνικό επίπεδο για την διεξαγωγή της.