Ο Ρότσα διαλέγει ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό και αναφέρει ως καλύτερο προπονητή τον Δερμιτζάκη

Ο έμπειρος προπονητής του Θεσπρωτού και πρωην της Ξανθης Χουαν Ραμόν Ρότσα μίλησε αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα στο πρωτάθλημα της Superleague 2, την ιδιαίτερη εκτίμηση που έχει στον προπονητή της Βέροιας, Παύλο Δερμιτζάκη και αρκετά αλλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την πορεία του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, ήμασταν πάνω σε ένα λεωφορείο όλη τη χρονιά και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Για μία ομάδα που είχαμε μία σειρά προβλημάτων, τα πήγαμε πολύ καλά και μας έδωσε ενότητα με τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο και είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που τελειώνει η χρονιά».

Για τη διαδικασία των μπαράζ: «Φωνάξαμε όλοι, ακόμα και εμείς που δεν είμαστε στα μπαράζ. Δεν γίνεται με 34 ομάδες και να ανεβαίνει μόνο μία απευθείας, ενώ υπάρχει και αδικία στο κομμάτι των οικονομικών με τα χρήματα από το στοίχημα. Ο Δερμιτζάκης είναι ο καλύτερος προπονητής στην κατηγορία και ελπίζω να ανέβει η Βέροια στην πρώτη κατηγορία, αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να μην μπορούν να ανέβουν και οι δύο».

Για τη μάχη των play off: «Είναι κρίμα να παλεύουν κορυφαίες ομάδες για μίας τρίτης κατηγορίας διοργάνωση όπως το Conference League. Ωστόσο πιστεύω ότι ήρθε η ώρα του Παναθηναϊκού να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από μία σειρά ετών που απουσίαζε».

Για τον τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι μάντης, θέλω πολύ κόσμο στις κερκίδες και να κερδίσει ο καλύτερος. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν μία ευκαιρία να δώσουν ένα… χαστούκι σε όσα λαμβάνουν χώρα και στη βία».