Ο Γιώργος Κυριζάκης και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στις δυνατότητες τους: «Εύχονται στο τέλος να είναι η μία από τις τρεις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική»

Συνέντευξη στο goalpress παραχώρησε ο Εβρίτης σέντερ φορ του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για την κόντρα του με τον Γιώργο Λαζαρίδη του Ατρόμητου Άβαντα, τα επερχόμενα μπαράζ της ομάδας του και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Εντάχθηκα επίσημα στο ρόστερ του Ιπποκράτη στις αρχές Ιανουαρίου. Αγωνιζόμουν στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Έβρου. Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου και την ικανοποίηση μου για την προσπάθεια που κάναμε όλοι οι παίκτες του συλλόγου.

Κάθε παίκτης της ομάδας προσπάθησε με τον δικό του τρόπο στο να κυλήσουν όλα ομαλά (στους αγώνες, στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια) ώστε να κατακτήσει ο Ιπποκράτης το πρωτάθλημα. Η διοίκηση του συλλόγου έβαλε και τη φετινή αγωνιστική περίοδο τον πήχη πολύ ψηλά. Ήταν πιστεύω διακαής πόθος να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι που διοικούν τον Ιπποκράτη απέδειξαν πως έκαναν σωστές, μετρημένες και αποτελεσματικές κινήσεις για να φτάσει η ομάδα στην κορυφή του Εβρίτικου ποδοσφαίρου.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μου και με τις εμφανίσεις μου σε όλα τα ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου (και με τον Εθνικό, και με τον Ιπποκράτη). Ήθελα να βγω και πρώτος σκόρερ στην Α Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Έβρου όμως είχα έναν αντίπαλο με πολλές ικανότητες και κατέφερε εκείνος στο τέλος να πετύχει τα περισσότερα τέρματα. Αναφέρομαι στον Γιώργο Λαζαρίδη, τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Άβαντα. Του δίνω τα συγχαρητήρια μου. Η “κόντρα μου” μαζί του μου έδωσε επιπλέον κίνητρα και να είμαι περισσότερο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα.

Δε γνωρίζω την ομάδα του Καμπανιακού. Δε γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές της. Πιστεύω όμως πως καμία ομάδα δεν βγαίνει τυχαία πρωταθλήτρια. Είτε αγωνίζεται σε μια Ε.Π.Σ. με λίγες ομάδες, είτε αγωνίζεται σε μια <<μεγάλη>> Ε.Π.Σ. έχοντας πολλές ομάδες και με μεγάλο ανταγωνισμό όπως είναι η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Θεωρητικά μια πρωταθλήτρια από μία <<μεγάλη>> Ε.Π.Σ. είναι πιο ισχυρή από μία άλλη πρωταθλήτρια που συμμετέχει σε μια Ε.Π.Σ. με λίγες ομάδες. Το μίνι αυτό πρωτάθλημα, τα μπαράζ ανόδου, διεξάγονται με ομάδες που δε γνωρίζει καλά η μια την άλλη.

Έχουμε βασικές πληροφορίες για τις αντίπαλες ομάδες, μέχρι εκεί. Δε ξέρω αν μπορέσει ο Ιπποκράτης να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ξέρω όμως πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Ευχόμαστε στο τέλος να είμαστε η μία από τις τρεις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική».