Τρία χρόνια μετά το γκολ επί της Ξάνθης με τον Άρη βάζει πλώρη για κάτι αντίστοιχο (και) στην Τουρκία ο Μανώλης Σιώπης

Ήταν 5 Μαΐου του 2019 όταν την τελευταία αγωνιστική της Super League η Ξάνθη είχε συντριφτεί με 7-2 στο «Βικελίδης» επί του Άρη, με τον Εβρίτη μέσο Μανώλη Σιώπη να διαμορφώνει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ήταν η δεύτερη προσπάθειά του μάλιστα από την άσπρη βούλα στο ίδιο ματς, καθώς νωρίτερα στο 27ο λεπτό με το σκορ στο 0-1 πήρε την άδεια από τον Σάββα Παντελίδη για να το εκτελέσει, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και τον Χαμζά Γιουνές στην επαναφορά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τρία χρόνια μετά θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο στην Τουρκία με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους Betarades, από την αρχή της σεζόν ο προπονητής του υποσχέθηκε ότι αν η ομάδα κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και κερδίσει πέναλτι, θα τον αφήσει να το εκτελέσει.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στις εναπομείνασες αγωνιστικές ο Μανώλης Σιώπης να πετύχει και το πρώτο του γκολ με την Τραμπζονσπόρ, καθώς μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος… πεναλτίστας, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να βρει δίχτυα, αρκεί η ομάδα του να κερδίσει το… πολυπόθητο πέναλτι.