Από ωραίος… μοιραίος ο Παναγιώτης Καρασιούνας! Καρέ καρέ το χαμένο πέναλτι τίτλος που στοίχησε στην Γρατινή (+photos)

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Παναγιώτη Καρασιούνα στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην ομάδα του την Δόξα Γρατινής με τον Πανθρακικό.

Ο 22χρονος (γεννημένος 20/1/2000) πλάγιος μεσοεπιθετικός από την Πτολεμαΐδα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Δόξας Γρατινής πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ στην ιστορία του θεσμού, από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο σκοράροντας με καταπληκτικό σουτ 20 μέτρα εκτός περιοχής στο 74′ ισοφαρίζοντας σε 3-3, ωστόσο στο τέλος ήταν ο μοιραίος παίκτης. Παρόλο που ο Κατσίκης αστόχησε στο 8ο πέναλτι με τον Πανθρακικό να κατακτά το κύπελλο με 7-6, λίγο νωρίτερα ο Καρασιούνας αστόχησε στο 5ο πέναλτι της Δόξας που θα της χάριζε το 2ο κύπελλο της ιστορίας της μετά από 16 χρόνια. Η πίκρα για τον Κοζανίτη ήταν μεγάλη, αφού όλη η ομάδα έπεσε πάνω του για τον παρηγορήσει, ωστόσο αν και μοιραίος το γκολπου πέτυχε θα μείνει στην ιστορία βάζοντας σχεδόν από το κέντρο ξανά την Γρατινή στο παιχνίδι στέλνοντας τον τελικό στην παράταση.

Ο Καρασιούνας που φέτος επέστρεψε στην Ροδόπη για να πάρει το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ αφού πέρυσι μετά το Ν. Σιδηροχώρι επέστρεψε λόγω Covid19 στην ΕΠΣ Κοζάνης στον Μακεδονικό Φούφα, εχει ακόμα αγωνιστεί με το Κόσμιο, τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας και στον Πανθρακικό.